Prodat Jiné (Obyvání), Kanyakummari District, Tamil Nadu, Indie, Beach Road

Prodat - Cod. 41877

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: GROUND FLOOR
  • Majetkové poměry: Good

Vzácná příležitost, jedinečná investice. TAMIL NADU, 85 km jižně od Trivandrum, 20 km severozápadně od Kanyakumari, 20 km od Nagercoil, tato usedlost, kokosový háj, se nachází na pobřeží Lakadivského moře. Na jednom konci je hlavní brána, na druhém brána s přímým přístupem na pláž, která se táhne kam až oko dohlédne. Je to skvělé útočiště před evropskými zimami. Má obchodní potenciál.
Hlavní brány lemují dva vzrostlé ovocné stromy Tamarind. Vpravo je KRYTÁ GARÁŽ, vlevo dvě UŽITEČNÉ MÍSTNOSTI jedna s WC a sprchou. Možné ubytování personálu. Vlevo ŽLUTÝ DŮM s kuchyní, sprchou, pevnou linkou, modemem Wi-Fi, spí dva s přístupem na STŘEŠNÍ TERASU v úrovni korun stromů, dva pevné stoly a lavice. Společenský.
Procházka ca. 80 metrů minulo Agriwell / čerpadlo k BÍLÉMU DOMU s příjemnou mramorovou vykládanou zástěrou lemovanou bugenvileami. Skvělé místo pro přijímání a zábavu s přáteli. Vstupte do vzdušné kuchyně/jídelny. Obloukem do Hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi. Dále do studia do prostorné KOUPELNY, WC, bidetu, sprchy a sedací vany. Odtud se otevírají další dveře do koupelny na krátkou cestu vedoucí k modrému BAZÉNU 17 x 10,5 m a dětskému bazénu. Oblast čerpadla a filtru.
Pokračujte po chodníku mezi bujnou zelení až k BOUMA, kruhovému domu s kuchyňským koutem, sprchou a obývacím prostorem na spaní. Terasovitý prostor a stůl, kde si můžete užívat venkovního života… pávi, papoušci, zvuk padajících vln… Projděte se nebo projeďte mezi kokosovými stromy k BEACH GATE.
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Nejbližší vesnice: Thengamputhur ca.3 Km. Trh, ovoce, zelenina ryby. Banka, pošta. Malé obchody blíže. Kanyakumari: 20 km. Nejjižnější město v Indii. Celoroční cestovní ruch Obrovský rybářský průmysl.
POZEMKY: 2,8 akrů = 1,13 hektarů = 11 330 m2 Kokosové stromy: přibližně 300
Nemovitost je bez hypotéky a úvěru.
Cena 375 000 USD nebo nejbližší nabídka.
Listiny v tamilštině a ověřeném překladu do angličtiny – preferovaná měna euro, americký dolar, £GB. Oceňování hodnot pozemků - Rozvojový potenciál-
Kompetentní a důvěryhodný správce nemovitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB